Wie zijn wij

 

Wij zijn Koen en Rianne, getrouwd en hebben samen 3 hele mooie dochters!

Naast New Life Cacao Bliss hebben wij een coaching bedrijf genaamd Zelf Sterk. Samen hebben wij Zelf Sterk opgezet, nadat Koen een burn-out had gehad.

Wij bieden daar Coaching, voeding- en supplementenadvies, bewegingsbegeleiding en Personal Training aan en dit vooral gericht op stress en burn-out. Koen heeft in het verleden een burn-out gehad en vanuit daar is alles begonnen. Lees het verhaal van Koen verder op: 

 www.zelfsterk.com/blog.

Daarnaast heeft Rianne langere tijd niet lekker in haar vel gezeten, ze voelde dat er iets moest gebeuren want dit was geen leuk leven zo. Via via kwamen wij in contant met plantmedicijnen, en Rianne voelde meteen dit is wat ik ga doen. Zo gezegd zo gedaan. Maar WAUW wat heeft dit haar geholpen! Wat is zij veranderd sindsdien. Rianne heeft al wat sessies mogen ervaren en het bracht haar elke keer weer zoveel moois en een stap verder!

 

Mijn (Rianne) zelfliefde was heel ver te zoeken, ik haatte mijzelf gewoon, vond mijzelf niet mooi, dik (terwijl ik harstikke dun was), vond mijzelf dom, niet grappig, een boerin en nog veel meer negatieve dingen. Zette mij vaak als een stug iemand de wereld in, zodat niemand in de buurt zou komen.

Ik was totaal niet in balans. Was ook constant bezig om alles perfect te doen. Maar dit is onmogelijk, maar ik bleef dat heel lang volhouden. Totdat ik dacht dit kan niet meer, ik moet hier iets mee. Ik heb ook meerdere keren gedacht is dit het leven nou? Ik genoot niet, kwelde mijzelf totaal in mijn hoofd. Deed niks met mijn gevoel, was alleen maar in mijn hoofd aan het denken (vooral wat andere mensen overal van zouden vinden). 

Zelfs met een keuze voor een auto. Ik vond dan een auto heel mooi, maar dan ging ik in mijn hoofd bedenken wat ander mensen er van zouden vinden en kocht ik de auto niet. Zo ver bij mijn gevoel vandaan, zo geen zelfliefde. Nu een paar jaar later is dit allemaal zo anders geworden, ik voel weer. Ik maak echt keuzes met mijn gevoel en niet meer in mijn hoofd. Wat andere mensen denken boeit mij niet zoveel meer. Ik heb veel meer zelfliefde en wat voelt dit fijn! Dit is pas leven! Keuzes maken met je hart! Ik gun dit ook zo iedereen! Er zijn uiteraard meerdere wegen naar Rome, maar dit is mijn weg geweest en ik weet zeker dat ik heel veel mensen met deze weg blij kan maken naar hun mooiste leven! 


Maar niet alleen voor ons, ook mijn zus Karin heeft het zo ontzettend veel geholpen! Ons neefje (mijn zus haar zoontje) heeft dat hij 1,5 jaar was een heel agressieve en snel groeiende tumor in zijn hoofd gehad. Hij was er slecht aan toe, het was een zware en moeilijk tijd. Maar hij is hier uitgekomen en nu helemaal gezond! Dit heeft veel impact bij mijn zus gehad en ze had moeite met de angsten die ze had daarna. Zie haar verhaal hier en nog meer ervaringen van mensen die wij hebben mogen begeleiden in hun reis.


Het blijft heel lastig om aan iemand uit te leggen wat het nou precies allemaal inhoudt. Veel vinden het "zweverig". Nou wij vinden het alles behalve zweverig.  Zodra je het een keer gedaan hebt, zal je het snappen. Het is soms keihard met jezelf aan de slag. Er kunnen veel emoties boven komen, boosheid, verdriet, angsten, blijheid maar je kan ook ontzettend gaan lachen etc. Een sessie kan heel confronterend zijn maar is ook ontzettend mooi. Iedereen krijgt wat hij/zij op dat moment nodig heeft, en dit gunnen wij iedereen! Daarom zijn wij zelf New Life Cacao Bliss sessies gaan organiseren. Want wij weten als geen ander hoe waardevol dit in je leven kan zijn.