Ervaring van Karin

Toen mijn zoontje Ryan 1,5 jaar was, waren wij erachter gekomen dat hij een tumor in zijn hoofd had zo groot als een mandarijn en een agressieve en snel groeiende vorm. Tijdens dat wij dit te horen kregen, kreeg ik te horen dat ik een melanoom had op mijn schouder, die ook meteen weggehaald moest worden. Het was een zware, verdrietige en moeilijke tijd. 

Je gaat in de overlevingsstand om zo de zware tijd door te komen. Gelukkig is het zowel bij mijn zoontje als bij mij goed gekomen! Maar de angst dat het terug zou komen was heel groot. Daardoor bleef ik in de overlevingsstand staan en kwam daar slecht uit. Ik genoot niet meer en kwam niet meer bij mijn gevoel. Ik dacht alleen maar, als het maar niet terug komt. En bij alle kleine dingen die ik zag bij mijn zoontje, dacht ik shit het is weer terug. Ik was altijd op mijn hoede en bang. En hierdoor genoot ik helemaal niet meer. Alles een beetje oppervlakkig. 

Ik heb meerdere Cacao Bliss sessies gedaan en heb hier zo ontzettend veel aan gehad. Mijn angsten zijn zo goed als weg. Ik geniet veel meer, en ben meer in het nu! Heel blij mee! 


Ervaring van Koen

Het is heel lastig om uit te leggen wat het nou precies met je doet.

Sommige dingen moet je echt gedaan hebben om het te begrijpen, dit is er daar één van! 

Ik wilde het al langere tijd doen, maar stelde het maar uit. Vond het gewoon veel te spannend! 

Uiteindelijk ben ik het toch gaan doen, was echt heel zenuwachtig die dag, maar ik werd goed begeleid.

Ik werd rustiger en we begonnen aan de sessie. Tijdens mijn reis heb ik heel veel mooie inzichten gekregen en daardoor ben ik in het leven anders gaan kijken naar dingen. Had moeite met een aantal dingen in mijn leven waar ik onbewust tegen aan liep. 

Na de sessie is er veel veranderd in mijn leven en voel mij gelukkiger en rustiger. Geniet veel meer en zie dingen op een andere manier, waardoor ik hier niet meer tegenaan loop. 

Voordat ik dit ging doen had ik nooit verwacht dat dit mij zoveel had kunnen brengen. Ik raad het echt iedereen aan om een sessie te doen!


Ervaring van Kim

Wat wilde ik dit graag en wat duurde het even voordat ik echt durfde. Voordat ik me aanmeldde. Heb op m’n 17e twee keer een paar hijsjes van een joint gehad, dat deed al veel met me. Wat moet dit wel niet doen? En zo voelde het voor me, alsof ik drugs ging gebruiken en wat zou ik wel niet gaan doen?

Wat als ik de controle verlies? Laat dat nou ook een item zijn waar ik iets mee mag doen. En het was voor mij ook een reden om dit met begeleiding te doen. Ik kreeg ook meerdere keren te horen je krijgt wat je aankunt. Dat was voor mij een geruststelling en dat ik me dus vertrouwd voelde met de begeleiding. Het is bijna niet te beschrijven wat het met je doet, je moet het meemaken. Maar het is voor mij intens diepe heling, waar ik met andere ceremonies nog niet bij kwam.

Het was een volgende stap in mijn spirituele reis. Je bent je wel bewust, dat je daar ligt, maar wat je te zien krijgt, dat is wat je onbewuste je laat zien. Wow! Zoveel andere ceremonies gedaan maar nooit zo diep gegaan. Zulke bijzondere dingen gezien vooral uit vorige levens, m’n eigen geboorte en het “moment suprême” de heling van de relatie met m’n moeder. Waardoor ik nu rustiger in m’n relatie met m’n moeder sta. En toen was ik klaar en ging ik weer wat eten en kwam ik bij. Daarna ging ik niet gelijk naar m’n gezin met drie jonge kids, maar pakte ik nog een hotelletje. De dagen erna kreeg ik nog steeds inzichten. Bij de osteopaat kwam Reiki naar voren. Nog nooit gedaan. En in mei ga ik Reiki 1 doen. Ik bedoel maar.


Ervaring van Jolanda

Bij de vraag, wil je Cacao Bliss doen? Was ik eerst huiverig, wat als al het oude zeer weer boven komt.

Maar het was fantastisch! De sfeer bij Rianne en Koen is zo fijn en veilig. In mijn reis viel er gemakkelijk zoveel oud zeer weg. Ik werd vervuld met zoveel liefde. Liefde die in mij zit en die ik kan geven. Het enige wat ik hoefde te doen is, loslaten.

Mijn reis naar binnen in mij was mooi en liefdevol. Ik ben nu ontspannen, voel me zoveel lichter en opgeladen met positieve energie. En ik ben over het algemeen gewoon een nuchter type. Nooit verwacht, wat voor mooie en waardevolle ervaring dit was. 

Heb je twijfel, ga het meemaken. Maar van jezelf een nog mooier persoon dan dat je al bent!


Ervaring van Kim 

Een reis maken......

Normaal gesproken denk je dan aan vakantie, een verre bestemming, nieuwe culturen ontdekken, het verleden of de geschiedenis bekijken.

En eigenlijk is dat wat Cacao Bliss ook is. Voor mij een moment voor mijzelf, ontspanning, net als vakantie. Een verre bestemming was het niet perse (slechts 20 km) maar tijdens mijn reis kwam ik zeker veel verder ;-) en heb ik ook echt mijn verleden en geschiedenis gezien. Echt zo bijzonder dat ik dit mocht meemaken.

En dat Koen en Rianne mij een veilig en vertrouwd gevoel gaven. Ik kon mij letterlijk overgeven en helemaal opgaan in mijn reis.

Nog nooit drugs gebruikt in mijn leven, niet eens een joint. Dus ja dit was wel even een dingetje zeg maar. Best wel spannend. Hoe reageer ik hierop en ga ik niet gek doen. Niets van dat alles. Natuurlijk voel je wanneer de Cacao Bliss gaat werken en ja dat is onwennig. Maar ik was in goede handen dus kon mij eraan overgeven. Ik voelde heel veel dankbaarheid en liefde daarna. En besef mij hoe gelukkig ik ben. Het hoeft niet altijd meer en beter. Neem even afstand (stond ook op mijn kaartje voordat wij de sessie ingingen) en kijk wat je al bereikt heb, met de mooiste mensen van de wereld om mij heen! Mooie inzichten dus!!! 

Bedankt Koen en Rianne voor deze mooie ervaring! Wij gaan elkaar zeker nog een keer zien!