Microdosing coaching

Ontdek de Kracht van Microdosering met onze persoonlijke coaching. Bij NewLife-ZS begrijpen we dat iedereen een unieke reis maakt naar welzijn en persoonlijke groei. Ik sta vol enthousiasme voor je klaar om je te begeleiden tijdens dit  microdoseringstraject en je te ondersteunen in het ontdekken van de kracht van microdosering.

 

Hoe onze microdosering-coach jou kan helpen:

 

Een Persoonlijke Aanpak: Ik zal samen met jou een persoonlijk plan ontwikkelen dat aansluit bij jouw specifieke behoeften, doelen en levensstijl.

Deskundig advies: Met uitgebreide kennis van microdosering zal ik je voorzien van deskundig advies over dosering, timing en het beheren van je microdoseringsschema.

Ondersteuning en kennis: Ik deel educatieve informatie over microdosering, inclusief de mogelijke voordelen en wat je kunt verwachten. Ik wil dat je goed geïnformeerd bent.

Emotionele steun: Microdoseren kan emotionele veranderingen teweegbrengen. Ik sta aan jouw zijde om je te begeleiden door eventuele ups en downs.

Doelgerichte begeleiding: Of je nu microdosering gebruikt voor stressvermindering, creativiteit, concentratie of andere doelen, we helpen je een doelgerichte aanpak te ontwikkelen.

Voortdurende evaluatie: Ik volg je voortgang en pas je microdoseringsschema aan als dat nodig is om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.

 

Samen bouwen we aan jouw nieuwe leven.

 

Met de hulp van mij hoef je dit niet alleen te doen. Ik wil je voorzien van de tools en ondersteuning die je nodig hebt om een nieuw leven vol kracht, veerkracht en balans te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons. Ik kijk ernaar uit om je te helpen groeien en bloeien.

Sale!

New Life Micro Dosering Coaching p/u

€ 125,00 € 99,00
Sale!

New Life Micro Dosering Coaching p/u

€ 125,00 € 99,00
  • Doelgerichte begeleiding voor degenen die aan het begin van hun microdoseringstraject staan. Of je nu op zoek bent naar het juiste middel, de perfecte dosering wilt ontdekken, het optimale protocol wilt bepalen, of als je al begonnen bent maar tegen uitdagingen aanloopt.

  • Na deze consultatie ben je volledig in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met microdosering, of je weet precies hoe je meer uit je microdosering kunt halen.

  • De individuele sessies kunnen plaatsvinden in onze praktijkruimte in Spanbroek of, als dat beter bij je past, via Google Meet op afstand.

  • Exclusief de kosten voor de microdosing
Sale!

New Life Micro Dosering Coaching Traject

€ 350,00 € 250,00
Sale!

New Life Micro Dosering Coaching Traject

€ 350,00 € 250,00
  • Gepersonaliseerde begeleiding gedurende jouw volledige microdoseringstraject van 6-8 weken.
  • Inclusief een grondig intakegesprek en 3  coachingsessies van elk  1 uur, aangevuld met praktische huiswerkopdrachten en een persoonlijk dagboek.
  • Een op maat gemaakt traject, speciaal voor jou ontworpen: concreet advies over het meest geschikte microdoseringmiddel, het passende protocol, en het helpen ontdekken van jouw persoonlijke 'sweet spot'.
  • Speciale aandacht voor jouw doelen en de praktische toepassing van microdosering voor blijvende verandering.
  • De coachingsessies kunnen plaatsvinden in onze  praktijkruimte in Spanbroek of online via Google Meet.
  • Exclusief de kosten voor de microdosing